upravaOrljava je tvrtka koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih muških košulja i ženskih bluza.
Sjedište i proizvodni pogon Orljave smješten je u Požegi. Proizvodni pogon opremljen je najsuvremenijim proizvodnim linijama za tekstilnu proizvodnju.
Orljava već u šezdesetima počinje proizvodnju za izvoz, koja je dostigla udio od 90% ukupnog kapaciteta u osamdesetim godinama. Od 1990. sve veća potražnja za Orljavinim košuljama uvjetovala je postupno povećanje kapaciteta za domaće tržište. Gledano danas, Orljava je najveći specijalizirani proizvođač muških košulja u Hrvatskoj i najveći dobavljač istih na našem tržištu.
Ono što nas razlikuje od drugih je odnos cijene i kvalitete.
Suradnjom sa znanstvenim ustanovama struke, ekipiranjem visokoobrazovnog stručnog tima, korištenjem iskustava iz izvoznih i “lohn” poslova, te visokokvalitetnih materijala i pribora za izradu, Orljava danas ima proizvode koji mogu konkurirati i cijenom i kvalitetom bilo kojem proizvodu zapadnog tržišta.
– Misija – Orljava je jedno od vodećih tekstilnih poduzeća u Hrvatskoj, koje svojim kvalitetnim proizvodima pokriva domaća i strana tržišta krajnje i poslovne potrošnje.
– Vizija – Orljava ima viziju postati ključni sudionik tekstilne industrije u regiji, na obostrano zadovoljstvo zaposlenika, vlasnika, potrošača te cjelokupne zainteresirane društvene javnosti.